Bel Ons
0494/81 54 26
E-mail
bram@kinebramdewinne.be

Bram De Winne

In 2006 studeerde ik af als licentiaat in Lichamelijk Opvoeding, met optie sporttraining voetbal. Aansluitend behaalde ik in 2010 het diploma master of science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de universiteit van Gent, met als afstudeerrichting Musculoskeletale Kinesitherapie.
Na mijn studies in 2010 ging ik aan de slag als conditie- en revalidatietrainer bij voetbalclub SV Zulte Waregem. Ook vandaag maak ik nog steeds deel uit van de staf van deze club. Dit ben ik steeds blijven combineren met kinesitherapeutische behandelingen in een privé-praktijk. Sedert juni 2019 kan ik mijn passie als Kinesitherapeut toepassen binnen mijn eigen praktijk in Heldergem.
Gezien mijn achtergrond is het logisch dat ik vooral gespecialiseerd ben in de sportkinesitherapie en revalidatie, maar ondertussen heb ik ook al heel wat ervaring opgedaan binnen de algemene en manuele kinesitherapie.

Victor Vincke

In 2020 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als specialisatie sportkinesitherapie.

Ik ben zeer gepassioneerd door alles wat met fietsen te maken heeft en heb daardoor ook al enkele bijscholingen gevolgd omtrent bikefitting en lactaattesting.

Om een zo volledig mogelijk en functioneel revalidatiepakket te kunnen aanbieden start ik in September met een postgraduaat in de Manuele Therapie aan de Universiteit Gent.

GSM nummer: 0470/60 72 67